Succes i Hobro

Årets forårstræf er vel overstået, og vi synes selv, at det blev en succes. Ialt 12 Karmann Ghia’er, som fik kørt begge veje omkring Mariager Fjord, heriblandt var “nye” biler, og nye ansigter, og alle fik nogle hyggelige dage sammen ved Bramslev Bakker. Vi havde fra klubbens side lagt op til, at programmet ikke skulle være for stramt, så alle følte at der var god tid.

Man kan ikke, som arrangør undgå, at blive lidt af en amatør-meteorolog, da man er noget afhængig af nogenlunde tørvejr. Vi kunne sagtens måle os med de professionelle meteorologer, så vejret artede sig fint, kun i Mariager fik vi lidt regn om fredagen. I tilgift kunne vi se smukke regnbuer over fjorden under middagen fredag.

Lørdag kørte vi en ca. 80 km lang tur. Vi startede langs nordsiden af fjorden, ad små veje helt tæt på vandet over til Hadsund. Herfra fulgte vi Marguritteruten over Arden og Rold Skov, op til Rebild bakker. Her fik vi en dejlig frokost i Tophuset, og en oplevelse med i købet, da indehaveren højtideligt fortalte om stedets oprindelse og historie. Inden tilbageturen var der tid til en lille tur i bakkerne, eller, som nogen valgte, at gå på lidt shopping.

Søndag var hjemrejsedag, og efter morgenmaden var der opbrud. Vores tyske gæster var naturligvis først ude af Hobro, men de havde også langt hjem. Stor tak til dem for at ville køre så langt.

Men også til alle andre vil vi gerne sige tak for godt humør, smil og hjælpsomhed.

Hilsen

Michael