Opdateret – Sensommertræf i Østjylland

Opdateret 15 september:

Vi har forhåndsreserveret værelser på Hotel Juelsminde Strand til alle som har udtrykt interesse for turen men giv besked hurtigst muligt hvis du også vil med.

HUSK hvis I bliver forhindret skal I kontakte Spjæt og Ole på tlf. 22507113/22900633 senest 3 dage inden så vi kan afmelde hotel og ellers fanger bordet.

Priser for overnatning

  • Mini dobbeltværelse med morgenmad: kr. 951,- incl energibidrag (Ja, det er en ting i dag..)
  • Mini enkeltværelse med morgenmad: kr. 723,- incl energibidrag

Betaling sker direkte til hotellet ved udtjekning.
Indtjekning kan ske fra kl 15, udtjekning senest kl 10.

Program for weekenden:
Vi mødes hos VW, Vejlevej 151 i Horsens kl. 11.30 hvor vi vil spise de madpakker I selv medbringer. Da de har lukket om lørdagen, låner vi deres p-plads så vi satser på godt vejr.

Når vi er klar, vil turen gå via Boller slot, hvor vi vil gøre holdt. Der vil være mulighed for en gåtur i slotshaven, samt Boller mole med udsigt over Horsens fjord. Så kører vi videre til Sejet, hvor vi finder endnu en panorama udsigt over fjorden.

Næste stop er kl. 14.00 ved Møgelkær fængsels museum. Her vil vi få indblik i fængslets historie og dagligdag fra 2. verdenskrigs afslutning og frem til nu, fortalt af en nu pensioneret fængselsmedarbejder.

Så venter Hotel Juelsminde Strand.

Der er flere muligheder for spisning på havnen og i byen. bl.a. Nior bistro. Møllers, På havnen, Streetfood Odelsgade.

Søndag er der afgang kl . 10.00 fra hotellet.
Vi skal til Alrø også kaldet tartelet øen, køreturen tager ca. 1½ time. Desværre er bordreservationen allerede kl. 11.30 det eneste tidspunkt vi kunne få.

Når vi har spist og blevet mætte af af sjove oplevelser, går turen tilbage til Horsens via det smukke Sondrup bakker. Vi må nu sige farvel til hinanden måske hos VW i Horsens som nu har åbent.

Små ændringer kan forekomme