På tapetet

Husk at der igen den 30. juli er fælles køretur med udgangspunkt fra Roskilde havn kl. 17.00. Tilmelding ikke nødvendig.

5. august afholdes der bestyrelsesmøde. Såfremt du har noget vi bør vende på mødet kan du sende dette til en fra bestyrelsen. Mødet vil i høj grad dreje sig om planlægning af jubilæet til næste år.

7. – 9. august er der træf hos Karmann Ghia IG Lippe (Tyskland). Vi er et par stykker der overvejer at køre derned på et hurtigt visit, med afgang tidligt lørdag morgen og hjemkomst søndag aften. Er du interesseret i at deltage, kan vi arrangere fælleskørsel. Tilmeldingsfristen er overskredet, men der er fortsat nogle pladser. Yderligere information på siden Links (eller hos mig).

9. – 14. august får vi besøg af to medlemmer fra den Italienske Karmann Ghia Klub. Vi planlægger at tage dem lidt rundt i Danmark og i Sydsverige, har du lyst til at være med til at give dem en god oplevelse – og køre med på en fællestur den 11. august, hører jeg gerne fra dig/jer.

Den 12. september er der Hösttræf i Malmø. Dagen går med udstilling af biler, Concours de Charme, Rally – og afsluttes med en burger hjemme hos Claus Møller. Tilmelding til undertegnede senest 1. september.

Mange hilsner
Dorte