Kristi himmelfarts træf 2020

I år bliver træffet omkring Kristi himmelfart en nedskaleret version i forhold til vores normale træf. Det skyldes naturligvis, at vi koncentrerer os om arbejdet med jubilæumstræffet som falder 3 uger efter Kristi himmelfart.

Derfor afholdes et minitræf omkring Hovwdiaudis Klassisk-og veterantræf i Viborg d. 23. maj. Man kan naturligvis deltage i træffet uden at overnatte de foreslåede steder;

Tanken er, at vi kører mod Viborg fredag d. 22. maj og mødes i løbet af dagen på Rindsholm Kro, som er vores 1. prioritering som overnatningssted. Kroen som er beliggende kun 4 km fra Viborg centrum, er områdets ældste og har en masse spændende historie at fortælle. I parken ligger danske soldaters mindelund. Alternativt er Motel Viborg som vores 2. prioritet som overnatningssted. Motellet ligger ved motorvej A26, blot 6 km fra centrum i Viborg og har god morgenbuffet, rummelige værelser samt privat udendørs parkering. Vi samles uanset hvor man overnatter på Rindsholm Kro for aftensmad.

Begge overnatningssteder giver mulighed for køretur til Hald sø, Dollerup bakker, Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber og selvfølgelig Viborg med domkirken og mange andre seværdigheder.

Lørdag d. 23. efter morgenmaden, samles vi og kører ind til Hovwdiaudi i Viborg og deltager i deres træf. De åbner dørene kl. 9 og lukker dem igen kl. 16.

Herefter er planen at vi kører hjemad, men man kan jo også vælge at tage en overnatning mere på kro eller motel, og bruge lidt mere tid omkring Viborg.

Klubben har ikke forudbestilt værelser, hverken på Rindsholm Kro eller Motel Viborg, men forhørt os om der er ledige værelser. Og der skulle i skrivende stund være ledige værelser begge steder. Men fordi vi er sent ude, og fordi vi ikke har lavet forhåndsbooking på et antal værelser, er det umuligt at sige, om der er værelser samme sted til alle. Derfor, hvis man ønsker at deltage, og overnatte, skal man hurtigst muligt booke værelse på Rindsholm Kro og er der ikke plads på motellet, så på Motel Viborg.

Giv gerne besked om I deltager til Michael Kuehn.

Book værelse til fredag d. 22.maj på Rindsholm Kro på tlf.  86 63 90 44

Alternativt book værelse til fredag d. 22. maj Motel Viborg  tlf. 86 63 96 11