Kr. Himmelfart træf 2017

Så er turen kommet til at opleve Sydsjælland og Møn.

Vi har lejet en gammel gård som vil danne base for træffet i Kr. Himmelfartsferien i 2017. Det er en gård på landet, med god plads til deltagerne, parkering af vores biler og gåture i de grønne omgivelser. Er du mere til en havestol på terrassen eller en lænestol foran pejsen kan det også klares. Gården ligger syd for Præstø – tæt på Mern.

Der er en mængde interessante udflugtsmål i området, bl.a. kan vi nævne: Middelalderbyen Stege med Mølle port og Møns bolcher, den bilfrie landsby Nyord, idylliske Svensmarke, Møns Is i Kolbylille, romantiske Præstø med brostensgader og hyggelig havn, Roneklint fyrtårn, Danmarks mindste havn i Stavreby, Bønsvig Skov med Svend Gønges hule, Thorvaldsens samlingen, Stevnsfortet, Geocenter og vandretur ved smukke Møns Klint, romantisk park Liselund og Frederiksminde, oldtidsminder og meget mere… – Vi når sikkert ikke det hele, men planlægger fine køreture til en del af ovenstående i løbet af weekenden.

Der er mulighed for at ankomme allerede onsdag aften og opholdet slutter søndag formiddag. Planen er at første fælles køretur starter torsdag formiddag.

Vi håber i har lyst til at deltage.

 

Det praktiske:

Gården har 13 værelser, som fordeles efter først til mølle princippet.

Der er bad og toilet på gangen.

Rengøring og sengelinned er med i nedenstående pris.

Husdyr kan ikke medbringes.

Rygning kun udendørs.

Pris per person for overnatning i forbindelse med træffet (onsdag til søndag): DKK 950.

(Samme pris for ankomst senere/afrejse tidligere)

Diverse forplejning (mad og drikke) og eventuelle entre til museer mv. er for egen regning.

Tilmelding:

Senest den 1. marts 2017. Tilmelding er bindende herefter og indbetalte beløb refunderes herefter kun såfremt værelse kan overtages af anden/andre deltagere.

For yderligere oplysninger og tilmelding kontakt :

dorte.mark@karmannghia.dk eller på telefon 2220 0721
henrik.villumsen@merck.com eller på telefon 4099 4771