Hösttræf i Malmø – 13. september

I lighed med tidligere år vil der være deltagelse af Klubmedlemmer til Hösttræffen, Volkswagen Malmö (se mere her: svwv.se). Dørene åbnes kl. 08.00 for de morgenfriske!

I løbet af dagen er der marked, køretur og concur de charm (kun til denne del er tilmelding nødvendig). Der kan købes lidt frokost/drikkevarer på pladsen.

Har du lyst til at deltage kan vi følges fra Amager – mødested McDonalds ved sidste afkørsel inden Sverige kl. 09.00. For de flestes vedkommende er det tidligt nok at ankomme ca. Kl. 09.45.

Efter træffet i Malmö inviteres du med til en festlig aften i Claus Möllers ødegård (ca 45 min øst for Malmø) til middag og overnatning. Medbring selv drikkevarer – Möller køber ind til middag og vi deles om udgiften.

Vil du sove i pose/telt er der masser af plads til det – alternativt kan der bookes plads på B&B Blentarps Gästgiveri – ring selv og bestil et værelse: 0046 411 301. Dette B&B ligge blot 2-3 km fra sommerhuset.

Eftersom der købes ind til middag lørdag aften, er det meget fint at du sender Claus en mail hvis du kommer claus.moller@alfalaval.com eller ringer på 0046-709 36 68 43.