Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /customers/f/f/3/karmannghia.dk/httpd.www/wp/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68 Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /customers/f/f/3/karmannghia.dk/httpd.www/wp/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35 Høsttræf i Malmø – DANSK KARMANN GHIA KLUB

Høsttræf i Malmø

Træffet tager udgangspunkt i Svenske Vweteranernes Høsttræf, som afholdes ved Volkswagen i Malmø. Der er mulighed for at deltage i deres Rally, hvis man har lyst til det. Derudover er der et privat stumpemarked der plejer at være godt besøgt.
Vi mødes ved VW i Malmø lørdag ved 10-tiden. Dem der har lyst, og mulighed, kan evt. allerede fredag eftermiddag mødes i Malmø,hvor vi kan gå på sightseeing / shopping og derefter overnatte på Hotel/ B&B. 

Lørdag kl 10 køres til Malmø og dem der har lyst deltager i Svenska VW veteranernes Høsttræf hos Volkswagen I Malmø, eller man kan tage på en tur til Malmø City med Adriana & Samantha som shopping guider. Frokosten kan spises i Malmø eller på pladsen ved VW.
Om eftermiddagen efter endt træf og shopping kører vi til Claus og Adrianas sommerhus uden for Blentarp. Her tilbereder vi sammen middagen. Der kan overnattes i medbragt sengetøj og liggeunderlag i sommerhuset, i medbragt telt i haven eller på nærliggende Blentarps Gæstgiveri – Bed and Breakfast.http://www.blentarpsgastgifveri.se/

Søndag morgen efter morgenmaden kører vi en tur ud i det blå. Turen afsluttes med en fælles frokost på vejen, inden vi skilles og kører hjemad.
Der er ikke noget indgangsgebyr til træffet i Malmø, men det er aftalt at vi for hele weekenden betaler kr 150,- pr. næse til madomkostninger. Husk at medbringe drikkevarer og evt. sengetøj og liggeunderlag/ madras.
Tilmelding nødvendig til Michael på Michaelkuehn@outlook.dk senest d. 26. august