Den kommende sæson

Kære medlemmer,

Med forårsnummeret af klubbladet, som udsendes ultimo februar, håber vi at kunne give jer inspiration til en ny sæson, naturligvis også med håbet om at I har lyst til at deltage og støtte op om klubbens arrangementer i den kommende sæson.

Vi starter op med klargøring af vores biler hos O.P. Auto, som igen i 2009 lægger lokaler til. Senere i april er der generalforsamling i Sorø. Derefter er sæsonen i gang og vi har foreløbig egne arrangementer hver måned frem til sidst i august.

Bemærk at der nu er åbnet for tilmelding til Gavnø på www.gavnoe.dk . Tilmeldingsblanket, reglement, faktuelle oplysninger om arrangementet og anden information kan ligeledes findes på hjemmesiden.

Forberedelserne til jubilæet i 2010 er i gang og vi håber I allerede nu vil sætte kryds i kalenderen 4.-6. juni 2010. Vi har valgt Tåsinge/Fyn som omdrejningspunkt for jubilæet.

Som i sikkert har bemærket har vores hjemmeside holdt flyttedag. Vi bemærkede at www.karmannghia.dk var blevet ledigt og har derfor valgt at flytte vores side til denne adresse. Dette er tillige et skridt hen i mod at strømline de europæiske klubbers hjemmesiders adresser.

Jeg håber vi ses i 2009.

På bestyrelsens vegne
Dorte Mark