Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Høsttræf 2018

8 september 2018 kl.10:00 - 9 september 2018 kl.15:00

Opdatering 28. August

Pga for få deltagere aflyser vi klubdelen af arrangementet med besøg hos Claus og Adriana.
Man er selvfølgelig velkommen til at deltage i træffet i Malmø, men den efterfølgende del er desværre aflyst.

Mvh Henrik


Træffet tager udgangspunkt i Svenske Vweteranernes Høsttræf, som afholdes ved Volkswagen i Malmø. Der er mulighed for at deltage i deres Rally, hvis man har lyst til det. Derudover er der et privat stumpemarked der plejer at være godt besøgt.
Lørdag kl 10 køres til Malmø og dem der har lyst deltager i Svenska VW veteranernes Høsttræf hos Volkswagen I Malmø, eller man kan tage på en tur til Malmø City.
Frokosten kan spises i Malmø eller på pladsen ved VW.
Om eftermiddagen efter endt træf og shopping kører vi til Claus og Adrianas sommerhus uden for Blentarp. Her tilbereder vi sammen middagen. Der kan overnattes i medbragt sengetøj og liggeunderlag i sommerhuset, i medbragt telt i haven eller på nærliggende Blentarps Gæstgiveri – Bed and Breakfast. http://www.blentarpsgastgifveri.se/

Søndag morgen efter morgenmaden kører vi en tur ud i det blå. Turen afsluttes med en fælles frokost på vejen, inden vi skilles og kører hjemad.
Der er ikke noget indgangsgebyr til træffet i Malmø, men det er aftalt at vi for hele weekenden betaler kr 150,- pr. næse til madomkostninger. Husk at medbringe drikkevarer og evt. sengetøj og liggeunderlag/ madras.
Tilmelding nødvendig til Michael på Michaelkuehn@outlook.dk senest d. 26. august

Detaljer

Start:
8 september 2018 kl.10:00
Slut:
9 september 2018 kl.15:00
Begivenhed Kategori:

Sted

VW Malmø
Kabingatan 1
Malmø, 20250 Sweden
+ Google Map
Hjemmeside:
http://svwv.se